Pri nákupe nad 60 Eur doprava zdarma.

Eduard: Univerzálny nôž nielen pre šéfkuchára

NÔŽ NIELEN PRE ŠÉFKUCHÁROV: UNIVERZÁLNY NÔŽ EDUARD

Kvalitný univerzálny nôž by nemal chýbať v žiadnej kuchyni. Univerzálne nože sú charakteristické svojou všestrannosťou a širokým využitím. Ide o nože, ktoré si ľahko poradia s rezaním pečiva, krájaním zeleniny aj porcovaním mäsa. Príkladom takéhoto noža je nôž Eduard značky Porkert.


Univerzálny kuchynský nôž Eduard vám umožní zažiť pocit, ktorý milujú všetci šéfkuchári – krájanie surovín poriadnym nožom. Je charakteristický svojou precíznosťou, všestrannosťou a spoľahlivosťou. Vyrába sa z ušľachtilej nemeckej ocele, ktorá obsahuje vysoký podiel uhlíka a chrómu. Tieto prvky jej prepožičiavajú väčšiu tvrdosť a odolnosť voči korózii. Ostrie je vybrúsené do najvhodnejšieho uhla na krájanie. Rukoväť je tvorená kvalitným lešteným plastom, ktorý je veľmi odolný a zároveň ľahký na údržbu. Kombinácia kvalitných materiálov a zvoleného výbrusu umožňuje dokonalé a ľahké krájanie.


Pri výrobe noža bol kladený veľký dôraz na ergonómiu. Nôž je správne vyvážený a padne do ruky každému - od statných silákov až po nežné dámy. Prepojenie ergonómie a kvalitných materiálov vám poskytne pri krájaní potrebný komfort. Nôž sa vyznačuje nadčasovým dizajnom a ľahko sa tak stane ozdobou vašej kuchyne.


Za kvalitu noža sa vám zaručujeme. Nôž Eduard vám vydrží (minimálne) 10 rokov. Ani tie najkvalitnejšie nože sa však nezaobídu bez občasného prebrúsenia a nie je tomu inak ani v prípade noža Eduard. Nie nadarmo sa hovorí, že tupý nôž je viac nebezpečný ako nôž ostrý. Nabrúsený nôž totiž reže presnejšie a pri práci s ním spravidla zaobchádzame opatrnejšie, krájame malou silou a netlačíme naň. Čepeľ noža je možné udržiavať ako novú používaním ocieľky. Vďaka ocieľke ľahko dosiahnete dokonale nabrúsené ostrie počas pár sekúnd.


Nôž Eduard je výsledkom poctivej práce trvajúcej už niekoľko generácií. V prípade kvality nerobíme kompromisy a udržujeme ju v takej podobe, ktorú pamätajú naše babičky.

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.