Pri nákupe nad 60 Eur doprava zdarma.

Na čo pozerať pri výbere príboru?

NA ČO DBAŤ PŘI VÝBERE PRÍBOROV?

Na jedálenské príbory sa často v gastronómii zabúda. Pritom ich funkcia je však len ťažko zastupiteľná. Pri výbere je potrebné zvážiť hneď niekoľko kritérií. Pokúsime sa vám objasniť, ako vybrať tie správne príbory a prečo sa na nich neoplatí šetriť.


Je sada príborov naozaj taká dôležitá? Rozhodne áno! Veľakrát sa zabúda na to, aké sú príbory podstatné. Predsa len, je to nástroj, ktorý každý z nás vezme do rúk, hneď niekoľkokrát za deň. V prípade návštevy reštaurácie sú práve príbory tím, čo nám o podniku veľa napovie.

Spravidla príbory vidíme skôr ako jedlo samotné a dojem z príborov môže ovplyvniť zážitok z celého pokrmu. Veľakrát nevedomky hodnotíme, či nie je príborová sada z lacného materiálu alebo na nej nie sú škrabance, odtlačky či dokonca zvyšky jedla. V takom prípade môžu príbory vyvolať negatívny dojem z celého podniku. Sada príborov vyrobená z kvalitných materiálov môže naopak pôsobiť povzbudivo, kedy sa hosť začne na objednaný pokrm tešiť ešte viac.

Pri kúpe príborovej sady by sme rozhodne nemali šetriť pri výbere použitého materiálu. K najkvalitnejším patria sady príborov vyrobené z nerezovej ocele. Príbory už dlhú dobu nie sú iba nositeľom funkčnosti, ale vyznačujú sa aj svojim dizajnom. Vyberať môžete z najrôznejších štýlov – od minimalistickej jednoduchosti až po nadčasovú eleganciu. Pri výbere tiež berte do úvahy ergonómiu. Príbory by mali byť správne vyvážené a mali by vám padnúť do ruky. Len tak vám doprajú dokonalý gastronomický zážitok.


Luxusné príborové sady môžete nájsť aj v ponuke Porkert. Vyznačujú sa nadčasovým dizajnom a prvotriednou kvalitou. Sú vyrobené z ušľachtilej nerezovej ocele, ktorá zaistí, že vám budú príbory slúžiť mnoho rokov a stále budú vyzerať ako nové. V ponuke sa nachádza ako veľká sada príborov, tak jednotlivé príbory samostatne. Sú ponúkané v troch originálnych designových kolekciách. Vďaka luxusnému baleniu zaručene potešia aj ako darček. Príbory, ktoré spravia z bežnej večere nevšednú záležitosť? To sú príbory Porkert.
.

Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.